top of page
Featured Posts

NYTT ÅR, NY HEMSIDA!


Efter ett omvälvande 2015 som inneburit många förändringar för oss, tar vi nya tag inför året 2016.

Under 2015 spelade vi alla våra föreställningar, totalt 88 gånger på ungefär 28 olika platser, från Piteå i norr till Ystad i söder. Dessutom var vi på Schäxpir festival i Linz, Österrike som inledande akt för denna festival som är den största för barn och unga i Europa. Vi fick nya vänner och mycket inspiration på Theaterszene Europa i Köln som bjöd in oss till en vecka för utbyte av idéer och inspiration genom föreställningar och samtal mellan tyska och svenska scenkonstnärer.

2015 var också året då vi startade den spännande processen att utforska det individuella konstnärskapet i ett samkoreograferande dans- och scenkonstkollektiv som Arkeolog 8. Vi har, tillsammans med My Lindh (bildkonstnär och konstnärlig coach), Åsa Bergqvist Håål (team/processkonsult), Sara Lönnroth (verksamhetscoach) och Moa Jäger (innovationsrådgivare) på Transit Kulturinkubator, fått möjlighet att reflektera över vår gemensamma och individuella konstnärliga process. För att fungera som grupp och ta till vara på de olikheter vi har har detta varit så viktigt!

Under våren 2016 kommer vi att arbeta vidare med det individuella konstnärskapet i kollektiva processer för att ta reda på vad vi och Arkeolog 8 kommer bli i framtiden.

Dessutom ska vi omarbeta vår senaste produktion Consume energy and make noise för turnerande verksamhet. Håll utkik för datum och plats för nypremiären som kommer under året!

För att dra igång 2016 ordentligt lanserar vi också vår nya hemsida. Det blir en passande manifestation av de förändringar som vi gör nu och den framtid som väntar! Hoppas du gillar den lika mycket som vi!

Hoppas vi ses snart, afk

Arkeolog 8

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page